17 oct 2012, 9:23

Любим 

  Poesía » De amor
550 0 0
 Любим
 

Може да вали, но в капките дъжд аз виждам теб!
А когато слънцето изгрява - твоята усмивка се появява!
Със залеза си ти и стигаш до сънищата ми дори.

Липсваш ми така ужасно и боли ме непрестанно!
Въпреки това - появяваш се навсякъде в живота ми ти!

Искам и се моля, страдам и се боря, защото целта ми е
една - да съм с теб, да те обичам!

Да сме двама - влюбени във вечността, водени от любовта!

 

 
 
 

© Мелани Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??