10 may 2016, 20:59

Любима грешка... 

  Poesía » De amor
972 1 5

Не зная трябва ли щом обичам,

лазур в очите да струи,

сърцето тихо да примира

и после с нова сила да тупти...

Не зная трябва ли щом обичам

и се вглеждам в твоите очи,

света около мен да спира

и отново бясно да се завърти...

Една Вселена заедно открихме,

макар да знаех-грешка е това...

Но тази грешка стана ми любима

и тайно молех се и с теб да е така!

Защото зная любовта какво е,

когато твоето сърце в моето искри...

Ръце и устни се преплитат лудо...

Това го зная-любовта не бива да боли!

© Габриела Рафия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??