Докосвам те, Любима моя!
Разресвам буйните коси.
Усещам я душата твоя,
рисувам най-красивите черти.
Влязла в храма ми - сърцето.
Поседна и запали свещ.
Помоли се на Бог да бъдем двама -
не гасне нашия копнеж.
Целувам те, Любима моя!
Целувам те със устни парещи.
Дори да текне кръв до изнемога,
ще я пия с пръсти галещи.
Богиня на копнежите ми нощем
и скитница в света ми тъй голям.
Как искам да си съвършено моя,
на никой няма да те дам!
Сънувам те, Любима моя!
Прегърнали се две души.
И щом очите си отворя,
дано сънят си всъщност Ти!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados