5.12.2019 г., 12:14 ч.

Любима моя 

  Поезия » Любовна
907 4 11

Докосвам те, Любима моя!

Разресвам буйните коси.

Усещам я душата твоя,

рисувам най-красивите черти.

Влязла в храма ми - сърцето.

Поседна и запали свещ.

Помоли се на Бог да бъдем двама -

не гасне нашия копнеж.

 

Целувам те, Любима моя!

Целувам те със устни парещи.

Дори да текне кръв до изнемога,

ще я пия с пръсти галещи.

Богиня на копнежите ми нощем

и скитница в света ми тъй голям.

Как искам да си съвършено моя,

на никой няма да те дам!

 

Сънувам те, Любима моя!

Прегърнали се две души.

И щом очите си отворя,

дано сънят си всъщност Ти!

 

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??