Ти,
любимата
ми грешка.
Макар,
че имам
много грехове.
От цар
превърна ме
във пешка
и без милост
счупи моите
ръце.
Нека да си
грешка.
Пак ще те
обичам...
Любимата,
завинаги...
Дори
сърцето ми
да спре да
диша!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados