7 mar 2006, 12:12

Любими мой 

  Poesía
1187 0 1

Да бъда с теб в болка, радост и тъга.
С теб да срещам утрото, нощта - за мене ти си любовта.
Живота си бих дала аз за теб
и в огъня дори ще вляза,
защото най-хубавото в моя свят, това си ти, любими!
Очите ти красиви преследват ме в съня
и все към тебе тичам, за да усетя любовта!!!

© Бети Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??