11 may 2011, 20:03

Любомраза 

  Poesía » De amor
533 0 0

Обичам те понякога,

а друг път не.

Лицето ти изписва тъга

и то заради мен.

 

Мечта ми беше да те имам,

само за мен да си,

но във момента се проклинам,

изтръгвам своите коси.

 

Кога ли ще умра, не зная,

но знам, че ти ще ме отведеш!

Далеч от тук, но не и в рая,

ангел си, но с демонически кроеж.

© Добрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??