28 abr 2012, 0:54

Любов 

  Poesía » De amor
1171 0 4

Мечтая за онази лудата,

неуморната, изгаряща любов.

За онази по детски чиста, наивна,

безусловна...

Любов - безмерна и безкрайна,

безценна, съкровена...

Любов - неопетнена от алчността и завистта.

Любов - безкористна и истинска,

дори и след смъртта!

© Калпазанка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??