Вълна и морска пяна се обичат.
Небето люби птицата с размах.
Луната е на нощта любимата.
А аз съм си единствена. Сама.
Но радвам се, че другите живеят
Във свят, изпълнен със любов.
И все надявам се, че и при мене
Ще се случи да усетя що е то.
Затуй целувам всяка морска пяна,
Прегръщам цялото небе.
Не вия по луната, а й пращам
Топли, мили ветрове.
Затуй вълната ме прегръща,
А птицата за мен запява.
Нощта със нежност ме обгръща
И звезди ми подарява.
© Галя Todos los derechos reservados
Елена, имаш ли съвет как да се справя с това?
Стефане, дано това се случи...желая го от цялото си сърце!
На всички - благодаря ви, че ме подкрепяте.
Прегръдка и поклон - от мен за вас.