15 jul 2006, 20:35

Любов 

  Poesía
1004 0 2
Копнежът ,надеждата, желанието
изгаря те отвътре и страданието
и звън разнася се навред
и думите редят се пак безчет.

Актьорите започват пак отново,
пиесата тъи стара и позната
решили те да изживеят нещо,
дори да знаят ,че не ще ознаят края.

Копнежа- аз по теб и ти по мен,
желанието-силно завладяващо,
надеждата-ще бъдем нии във плен,
страданието-неизбежно и влудяващо!!!

© Мариса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Продължавай да пишеш защото има наистина защо !
  • Благодаря ви и на двамата,знам че неможе на всички да им хареса ама........щом сте двете краиности значи все пак съм постигнала нещо.
Propuestas
: ??:??