29 dic 2007, 13:15

Любов... 

  Poesía » De amor
1235 0 18

Косите ти са ангелски гнезда.

Очите - езерца от рая.

Усмивката ти е звезда.

Гласът ти - песен от безкрая.

 

Целувките ти - топъл райски дъжд.

Сънят ти - сън на ангелче небесно.

Само със теб аз чувствам, че съм мъж...

И всичко ми е хубаво и лесно...

 

© Пламен Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??