12 ago 2013, 18:03

Любов 

  Poesía » De amor
527 0 1

Казва, че е щастлив,
и му вярвам -
толкова много секс
и не само - 
толкова много дни
я е търсил -
"цял живот", може би,
и в ума си
плановете крои
да изгражда,
къщата да строи,
тя да ражда,
двамата да вървят,
споделени
старините им да пътуват
със времето.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??