12.08.2013 г., 18:03 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
497 0 1

Казва, че е щастлив,
и му вярвам -
толкова много секс
и не само - 
толкова много дни
я е търсил -
"цял живот", може би,
и в ума си
плановете крои
да изгражда,
къщата да строи,
тя да ражда,
двамата да вървят,
споделени
старините им да пътуват
със времето.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??