11 feb 2009, 0:57

Любов 

  Poesía » De amor
667 0 1

             Любов

 

Не се завръщай, любов,

дори след теб да викам и стена.

Не се завръщай, любов,

дори след теб по корем да се влача.

 

Не се завръщай - всичко е лъжа

отдавна в себе си убих любовта.

 

Не се завръщай - пак ще те раня,

ще се кълна, сключила пръсти,

ще се кълна до края на света

и пак, пак ще си отида.

 

Не се завръщай, любов -

любовта отдавна я няма.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ехеееее...

    п.п ...Не се завръщай, любов -

    любовта отдавна я няма...

    На теб как ти звучи?
Propuestas
: ??:??