ЛЮБОВ
Сега и завинаги в този свят,
Искам да бъда до теб прокълнат.
Любовта е само една приказка.
Вярата е добре поддържана илюзия.
Истината е отлично прикривана лъжа.
Ясно е само, че държа ръката ти, тук и сега.
© Светослав Григоров Todos los derechos reservados