11 ago 2009, 22:49

Любов... 

  Poesía
419 0 2

НЕ СИ ТРЪГВАЙ!

НЕ СИ ТРЪГВАЙ!

НЕ СИ ТРЪГВАЙ!

Обичам те повече от всичко -

от собствения си живот...
от свободата си...
Не знам какво да кажа,

за да изразя туптежа си ...

ЛЮБОВ, думата вече не ми стига...
Ти си всичко,

което мога да нарека - ЛЮБОВ.
Ти си моето момче... Завинаги.
Няма край...

Няма да спра да съм до теб,

каквото и да става.

И да казват, че е невъзможно,
аз чувствам, вярвам

и е така..

Завинаги...
Не искам много -

искам всичко с теб.

И това ще е така,

докато съм жива.

Няма да позволя на нищо

да открадне

моето всичко - НИКОГА.

© Лудоту Чипу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??