НЕ СИ ТРЪГВАЙ!
НЕ СИ ТРЪГВАЙ!
НЕ СИ ТРЪГВАЙ!
Обичам те повече от всичко -
от собствения си живот...
от свободата си...
Не знам какво да кажа,
за да изразя туптежа си ...
ЛЮБОВ, думата вече не ми стига...
Ти си всичко,
което мога да нарека - ЛЮБОВ.
Ти си моето момче... Завинаги.
Няма край...
Няма да спра да съм до теб,
каквото и да става.
И да казват, че е невъзможно,
аз чувствам, вярвам
и е така..
Завинаги...
Не искам много -
искам всичко с теб.
И това ще е така,
докато съм жива.
Няма да позволя на нищо
да открадне
моето всичко - НИКОГА.
© Лудоту Чипу Все права защищены