11 nov 2009, 12:21

Любов 

  Poesía » De amor
802 0 0

                     Любов 

     Всички казват: любовта минава. 

     Казват, че и болката след нея преминава.

     Но защо тогава на мен не ми минава?

     Страдам всеки ден по теб и от теб. 

     Но сърцето своето си знае

     и за думите на разума нехае.

   


© Веселина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??