Любов! Тя тежи ли?
Не! С нея олекваш,
в безкрая политаш.
Любов! Тя греши ли?
Не! С нея прощаваш,
до края обичаш.
Любов! Тя тъжи ли?
Не! С нея запяваш,
вечно обичаш.
Любовта боли ли?
Не, сладко боли!
Не горчи!
Любовта е срамежлива.
Не е падане,
задъхване...
Борба преодолима.
От любов потръпваш,
париш,
дъх секва...
Любовта е сила -
сгрява,
тя е чиста,
бяла,
с огън разтупява!
Любовта е миг в реалност,
не е мечта!
Безкрайна светлина,
не е копнеж,
а полет възвишен.
Любовта е свобода,
топъл бриз,
докосване със сетива!
Любовта е еликсир,
простор -
обичаш ли безспир!
© Фей Todos los derechos reservados