9.12.2010 г., 20:39 ч.

Любов 

  Поезия
847 0 4

Любов! Тя тежи ли?

Не! С нея олекваш,

в безкрая политаш.

Любов! Тя греши ли?

Не! С нея прощаваш,

до края обичаш.

Любов! Тя тъжи ли?

Не! С нея запяваш,

вечно обичаш.

Любовта боли ли?

Не, сладко боли!

Не горчи!

Любовта е срамежлива.

Не е падане,

задъхване...

Борба преодолима.

От любов потръпваш,

париш,

дъх секва...

Любовта е сила -

сгрява,

тя е чиста,

бяла,

с огън разтупява!

Любовта е миг в реалност,

не е мечта!

Безкрайна светлина,

не е копнеж,

а полет възвишен.

Любовта е свобода,

топъл бриз,

докосване със сетива!

Любовта е еликсир,

простор -

обичаш ли безспир!

 

© Фей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??