1 mar 2009, 9:38

Любов 

  Poesía » De amor
516 0 0
Любовта е като вятъра свободна
и като вятъра не знаеш
в коя посока ще тръгне,
но с отворено сърце ли си,
към теб ще се обърне.

Литва тъй, че и от нея
ще може електричество да се произвежда
и тя най-красиви мисли ни навежда.

Представи си света свободен
и около него голям пръстен от дъга,
която ще бъде оцветена
от любовта на всички хора по света.

© Радостин Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??