3 jul 2014, 16:27

Любов 

  Poesía
475 0 0

Любов 

  Любов, вълнуваща като романс,

искам да я изпитам в аванс,

любов, красива като луната,

нежна като росата,

мъдра като времето,

тя възражда пориви

и чувства като птица - феникс,

нейната сила вдъхновява,

окрилява,

душата осенява.

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??