5 dic 2005, 22:21

Любов 

  Poesía
851 0 4
Когато в живота ми се появи
изпълни моите дни с много радост и мечти.
Когато гледаше ти моето лице
желаех вечно аз да бъда в твоето сърце!

Щом появи се ти пред мен
аз бързо паднах в твоя плен!
Щом погледна нежно в моите очи
в миг сърцето ми ти покори!

Когато дълго слушаше ме ти,
стояхме заедно под чудните звезди
когато пазаше ме като мъничко дете
ти бързо влезе в моето сърце!

Сега когато в него имаш място ти,
сега желая само твоите очи
копнея вечно ти да си до мен
да изпълваш с много обич моя ден!

Какво се случва с мен сега не зная
защо ли толкова те аз желая
по цял ден в небесата все блуждая
с теб живея сякаш съм в рая!

Когато няма те до мен дори за миг
в ноща се чува дълго моя вик!
Когато любовта я няма в моя ден
аз бързо падам на тъгата в плен!

За любовта си толкова свята,
за нея дала бих аз всичко на земята!
Без нея няма смисъл целия живот,
за нея аз умирам .... ах любов!

© Теодора Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??