26 dic 2015, 20:25

Любов 

  Poesía » De amor
419 0 0

 

...

Две чаши...
Два отворени прозореца...
Две срещнати усмивки...
Близост - избор...
А не необходимост...
Любов...

© Лили Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??