Не можех,
да не те обичам
поне малко,
в този глупав живот.
Сърцето ми да бие лудо
всеки път щом те видя.
Смисъл има ли?
Та аз съм
онази,
там другата,
която така
и не те заслужаваше.
А те обичах...
© Зи Александрова Todos los derechos reservados