29 нояб. 2014 г., 21:32

Любов 

  Поэзия » Другая
541 0 0

Не можех,
да не те обичам

поне малко,

в този глупав живот. 

Сърцето ми да бие лудо

всеки път щом те видя. 

Смисъл има ли?

Та аз съм

онази,

там другата, 

която така

и не те заслужаваше. 

 А те обичах... 

© Зи Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??