13 jun 2013, 18:08

Любов 

  Poesía » De amor
622 0 0

Л юбовта е сребърна звезда,

Ю зда е, тъй крехка е със времето...

Б оли и истинска тъга

О бзема те, напусне ли те Тя като

В идение...

© Виолета Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??