Когато прегърнеш ме
за добре дошла, засиява
моята душа!
Когато погледа със
моя срещнеш, казвам си:
"Боже, какво ми става?!
Изтръпвам аз цяла!
Когато говориш
ми накратко, не усещаш
как ме изкушаваш
да те целуна сладко, сладко!
Може би любов ще
да е това,
но невъзможна и за двама ни сега.
Дори и ти да искаш, то не бива,
помни - ще си останем приятели добри!!!
© Ралица Аргирова Todos los derechos reservados