Nov 5, 2011, 9:24 PM

Любов 

  Poetry » Love
738 0 3

Когато прегърнеш ме

за добре дошла, засиява

моята душа!

 

Когато погледа със

моя срещнеш, казвам си:

"Боже, какво ми става?!

Изтръпвам аз цяла!

 

Когато говориш

ми накратко, не усещаш

как ме изкушаваш

да те целуна сладко, сладко!

 

Може би любов ще

да е това,

но невъзможна и за двама ни сега.

Дори и ти да искаш, то не бива,

помни - ще си останем приятели добри!!!



© Ралица Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??