Нощта е тиха, звездите блестят,
спуска се вече нощния хлад
до мене ти спиш, аз будна стоя,
отново сме двама – аз бдя над съня...
Милвам косите ти с поглед пленен,
галя ръцете ти – допир таéн,
сега сме щастливи – това е мечта,
искри красота – любов е това.
Време ще мине, ти ще си друг
и аз ще съм мъдра, но тя ще е тук!
© Кати Todos los derechos reservados