28.06.2017 г., 10:28 ч.

Любов 

  Поезия
819 0 2

Нощта е тиха, звездите блестят,

спуска се вече нощния хлад

до мене ти спиш,  аз будна стоя,

отново сме двама – аз бдя над съня...

Милвам косите ти с поглед пленен,

галя ръцете ти – допир таéн,

сега сме щастливи – това е мечта,

искри красота – любов е това.

Време ще мине, ти ще си друг

и аз ще съм мъдра, но тя ще е тук!

 

© Кати Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??