Любов. Два ангела се целуват
със сладки сънливи очи.
Обичам те. Нека ангелите танцуват
и те ни пазят от беди.
Ти ме обичаш. Светлината играе в очите ти
осветяват пътя на забързан живот.
Ще бъдеш там. Сърцето ми спира.
Мир и радост изпълват гърдите.
Няма да предам. Няма да наруша думата си -
ти си моят въздух, дишам само теб.
Ще излекувам раните, ще стопля душата.
И не ме предавай, моля те.
Аз ще бъда наблизо.
В тъмнината на нощта ще запаля светлина за теб.
Не ме мами .Любов.
Убиване с коварни лъжи.
Лъжа.Беди.
Не се съмнявай в мен. Обичам.
Убий гордостта си. Тя е враг.
Умът е замъглен, сърцето е заслепено.
Гордостта строи стени, а не мостове,
Разделя влюбените един от друг.
Любовта е благословия.
И ще даде ангели пазители,
и ще обедини две души.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados