Jun 29, 2024, 7:16 AM

Любов 

  Poetry » Love
114 0 0

Любов. Два ангела се целуват

със сладки сънливи очи.

Обичам те. Нека ангелите танцуват

и те ни пазят от беди.

Ти ме обичаш. Светлината играе в очите ти

осветяват  пътя на забързан живот.

Ще бъдеш там. Сърцето ми спира.

Мир и радост изпълват гърдите.

Няма да предам. Няма да наруша думата си -

ти си моят въздух, дишам само теб.

Ще излекувам раните, ще стопля душата.

И не ме предавай, моля те.

Аз ще бъда наблизо. 

В тъмнината на нощта ще запаля светлина за теб.

Не ме мами .Любов.

Убиване с коварни лъжи.

Лъжа.Беди.

Не се съмнявай в мен. Обичам.

Убий гордостта си. Тя е враг.

Умът е замъглен, сърцето е заслепено.

Гордостта строи стени, а не мостове,

Разделя влюбените един от друг.

Любовта е  благословия.

И ще даде ангели пазители,

и ще обедини две души.

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??