19 may 2014, 13:37  

Любов 

  Poesía
801 0 9

Любов,

защото ти си светлина и нежност

и ти единствена ще ни спасиш,

ти, дръзка и непоправима грешнице,

дори на кладата да изгориш...

 

Любов, защото ти си всичко!

Защото ти си раждане и смърт.

За да живея, трябва да обичам!

Без теб светът е пустота и скръб.

 

Любов, до болка ти се вричам,

защото ти си името на моя Бог.

И след смъртта си даже ще обичам.

Защото всичко е любов!

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??