25 ago 2012, 9:26

Любов без време 

  Poesía » De amor
660 0 1

Вечно съм неподходяща,

докога ще ме отлагаш?

Като стълба съм - висяща,

ако стъпиш и пропадаш...

 

Подходящо време чакаш,

знай, такова време няма!

Ако сам не хванеш влака,

пред очите ти минава...

 

Ако смелост ще ти липсва,

няма твоя да остана...

Аз историята писах,

довърши ù сам финала...

© Ивайла Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??