10 may 2011, 22:02

Любов, брак и после... 

  Poesía » De humor
1833 2 23

Обещавам ти да правим секс,
само да си дочета романа.
А после (ама не пред теб)
простотиите ти ще обсъдя с мама.

 

                                                  

Обещавам и яхнийка да ти сготвя,
само да ми свърши филма.
Жена съм - не съдомиялна.
Почакай, отвори си бира.
                                          

Обещавам да те изпера,
само дето днес съм без желание.
Ако не ти харесва - сам си се пери.
Ти също си ми давал обещания...

                            

                              

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??