18 dic 2019, 0:01

Любов да бъде 

  Poesía » De amor
759 2 2

Слънцето зад хоризонта легна,

с последните отблясъци червени,

вълните от дантелена коприна,

в нозете ми притихнаха смирени.

 

Но там по лунната пътека плува,

лодката от спомени пробита,

а на кърмата и с гласа ми плаче

мигът, във който бях простила.

 

Очите си затварям помирена,

в душата си заключена те пускам

и моля се на Господ най-смирено,

любов да бъде, друго и не искам!

 

Любов да бъде- две сърца горещи,

любов да бъде - две души в една,

любов да бъде - съкровена среща,

една любов в безкрая светлина!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??