Любов е, щом в гърлото засяда,
любов е, щом във ляво те боли,
когато близнакът по душа
до теб го няма,
когато липсват другите очи.
Любов е, щом не може да говориш,
любов е, щом не спира да кърви,
когато думите във теб напират,
когато можеш да ги пишеш само ти.
Любов е, щом не спираш да го искаш,
любов е, щом с него си говориш ти,
дори когато сред живите го няма,
дори когато той мълчи!
Любов е...
© Гъсеница Todos los derechos reservados