13 ene 2023, 6:21

Любов го наричат 

  Poesía » Filosófica
271 0 0


Ако те обичат, ще те разберат!
Лъжат те, а в последствие ще се отрекат!
Оказва се, че не си тази, която те искат.
Готова ли си, искрата от теб да изстискат?

Любовта им била безпристрастна,
но при неправилната дума,
сърцето ти ще изтръгнат,
назовавайки сума.

Против насилието, а им се услажда!
От страданието чуждо изпитват жажда!
Черпи своето щастие, но изворът е забранен,
дай каквото имаш от себе си, ти си им задължен.

Те определят дали животът ти всъщност струва.
Безмълвно крещиш, но нищо не се чува.
Свикваш с вкусът на сълзите, почти колкото тях.
Забрави за сетивата си, нужен си им сляп.

 

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??