18 may 2008, 8:14

Любов и омраза 

  Poesía
414 0 0

Любов и омраза в едно се преплитат.
Раждат един кръговрат от мечти,
които бавно душата раздират.

И малко по малко убиват, нали?
Те се впиват в твоето съзнание 
и с всяка секунда променят, рушат,
и без капка страдание го преобразяват,
и промиват до край!
Те искат ти да загърбиш човешката си страна 
и да подчиниш цялото си съществувание на това -
да обичаш и мразиш до гроб!

© Здравчето иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??