2 jun 2007, 21:22

Любов ли е 

  Poesía
641 0 0

Гледаш ме жадно с тези дълбоки очички
и се усмихваш нежно с чаровни трапчинки.
Минава ми времето с теб, сякаш е бързия влак,
а навън се е стъмнило пак.
Но светло и слънчево е във сърцето,
така като гледам как ти грее лицето,
огряно от тази черовна усмивка
и денят ми не е вече сивкав!
Такъв е всеки ден, прекаран с теб,
не искам повече да си далеч от мен!

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??