16 sept 2023, 0:14  

Любов... на 38 години 

  Poesía
417 6 10

 

(на Иво)

 

Годините... те бързо отминават,

(но винаги за нас ще си дете),

макар че вече мъж си уважаван,

успешен, неподправен и почтен.

 

Бъди и остани такъв! Обичан.

Опора за любимата жена.

Подкрепа за приятелите лични

със винаги подадена ръка.

 

Не спирай да си сбъдваш и мечтите,

изпълвай ги с любов и доброта,

защото в светлината те обичат,

живот да дават... нужен на света.

 

Честит да си ни, сине! Не забравяй,

че пример си за свойта дъщеря.

За нас обаче, вечно ще останеш

най-свидната ни рожба. Любовта.

 

16. 09. 2023

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??