(на Иво)
Годините... те бързо отминават,
(но винаги за нас ще си дете),
макар че вече мъж си уважаван,
успешен, неподправен и почтен.
Бъди и остани такъв! Обичан.
Опора за любимата жена.
Подкрепа за приятелите лични
със винаги подадена ръка.
Не спирай да си сбъдваш и мечтите,
изпълвай ги с любов и доброта,
защото в светлината те обичат,
живот да дават... нужен на света.
Честит да си ни, сине! Не забравяй,
че пример си за свойта дъщеря.
За нас обаче, вечно ще останеш
най-свидната ни рожба. Любовта.
16. 09. 2023
© Таня Мезева Все права защищены