14 ene 2008, 15:54

Любов... на килограм 

  Poesía » De amor
1067 0 16
                                 ЛЮБОВ... НА КИЛОГРАМ

 

Откъсна ми... парче... любов -
не повече... от... килограм.
Поведе го към... ешафод -
без угризения и капка жал.

Любов... безмълвно ампутирана,
в мираж родена и... обезкостена -
пулсира във аритмия... съсирена,
в проточен вопъл... упоена...

Сега... с осиновени чувства
стоиш пред мен на прага,
с душа... преситена да блудства
от диагноза... вечния бродяга.

Предлагаш ми любов... с байпас -
май... повече от... килограм.
Безочливо ме гледаш... от анфас.
Отивай си!... Не си желан!...

МАГИ

 

 

 

 

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??