12 sept 2023, 11:55

Любов на свещи 

  Poesía » De amor
215 1 0

Меки устни - цъфнали череши,

две очи, искрящи като свещи,

душа, в същината си красива, нежна,

и една любов - божествено безбрежна...

 

Миг от рая всяка среща,

ти – красива, аз – спокоен

притихнали седим насреща,

в единен свят, привидно двоен...

 

Липсваш ми!

По някаква причина всичко стана,

но кризата

е повод за промяна!

 

Поглед надълбоко, тихо...

тук всичко е открито!

Две очи, една душа...

Всичко ще се нареди! В живота става все така!

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??