22 ago 2010, 19:33

Любов насън 

  Poesía » De amor
608 0 3

Там, където всичко е възможно -

в сънищата - срещнахме се двама.

А наяве туй е невъзможно -

търся те, а теб те няма.

 

Там, където царуват мечтите -

държахме се ръка за ръка.

И радостта взаимна в очите

изписваше без думи любовта.

 

Там, където

няма място за тъга.

Свободно говори сърцето

за тайните на страстта.

 

Ах, сънища прекрасни,

защо се подигравате с реалността?

Не е ли туй опасно,

както опасна е любовта?

 

Ах, сънища, ах, мечти... -

сбъднете се поне веднъж навън.

Слънцето да грее, а не звезди -

нека не бъде любов насън!


© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??