3 jul 2007, 9:43

ЛЮБОВ НАЯВЕ И НАСЪН 

  Poesía
583 0 5
Когато те искам, любов,
намирам те и с радост те усещам.
През твоите очи съзирам красотата,
която тихичко си шества.
Понякога нещастна е горката
или литва в небесата.
Разбирам колко е потребна
и от хляб повече насъщна.
Тя дава на всеки от своята жал
и на един дъх  сърце пламва в пожар!
Бъди любов съвършена без финал,
ти винаги си  прекрасна и в печал!
Неустоима първа дама си,  знай,
в обятията  ми си докрай

Когато ми липсваш, любов,
измислям те във сънищата мои.
Зована, търсена и неотменна,
наяве ако липсваш,
                                  в съня ми ще се срещнем!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??