Счупена любов не лепи,
парчетата по-добре хвърли!
Счупена стомна -
вода не държи.
Дори сърцето на парчета
разкъсано да кърви – не лепи!
Сърце лепено -
не тупти.
Очите избърши,
сълзи не събирай ти!
Слънцето погледни,
то ще ги изсуши!
Пред теб има път винаги
и на кръстопът да си.
Имаш избор – не забравяй!
Път към живот - нов поеми!
© Ирена Дочева Todos los derechos reservados