17 mar 2022, 8:49

Любов необичайна 

  Poesía » De amor
782 1 1

     

   Любов необичайна

 

Дори сърцето ми да се стопи,

кристалче малко ще остане.

Във всички дълги сиви дни

да свети няма да престане,

 

защото носи красота

и всичко ценно на земята,

защото носи любовта,

звездите нощни в небесата.

 

Как дълго чаках този ден

и топлината му безкрайна,

кристалче пазя си във мен –

любов една необичайна.

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??