Любов необичайна
Дори сърцето ми да се стопи,
кристалче малко ще остане.
Във всички дълги сиви дни
да свети няма да престане,
защото носи красота
и всичко ценно на земята,
защото носи любовта,
звездите нощни в небесата.
Как дълго чаках този ден
и топлината му безкрайна,
кристалче пазя си във мен –
любов една необичайна.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.